Prva stran | Kontakt | Kazalo

Konopljina moka 

100% konopljina moka

 

Je popolna za peko in kuhanje. Predstavlja bogat vir beljakovin, mineralov in vlaknin. Konopljino moko pridobivamo pri stiskanju olj iz semen. Moka vsebuje več kot 40% netopnih vlaknin, ki so sestavni del zdrave prehrane. Vsebuje tudi okoli 30% naravnega rastlinskega proteina, veliko vitaminov in mineralov, ki pripomorejo tako k dobremu okusu, kot zdravju našega telesa in duha. Konopljino moko uporabljamo pri peki kruha, peciva, palačink in drugih vrst testa. Mešamo jo z drugimi primernimi vrstami moke, in sicer dodamo 20-30% konopljine moke. Moko lahko uporabljamo tudi kot zdravo in okusno alternativo pri zgoščevanju juh in omak. Poleg odličnega okusa je konopljina moka tudi odličen vir proteinov, zato jo lahko uživamo tudi presno, kot dodatek jogurtom, smutijem ali kar samo.

Pri fizičnih naporih in telesni aktivnosti, v prenatrpanem urniku pa je hitro pripravljen zdrav obrok, ki vas napolni z energijo in elanom.

 

Konopljina moka je neobstojna in lahko hitro oksidira, zato jo shranjujte v temnem prostoru in jo porabite v 30 dneh po odprtju.

Sestava: 100% konopljina moka

Ne vsebuje glutena, soli, škroba in drugih alergenov.

 

Proizvedeno v Sloveniji

 


pixelpixel